Συναντήσεις του βουλευτή Γ.Ντζιμάνη, με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης

4 Σεπτεμβρίου 2017
11:42

Ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, συναντήθηκε σήμερα με τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντόπουλο Κων/νο. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, κατά τη οποία έγινε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα.

Ο κ. Ντζιμάνης συναντήθηκε επίσης με τον κ. Γκαμπούρα Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Κοζάνης, και την κ. Βόντσα Βασιλική, Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Κοζάνης.

O Βουλευτής Κοζάνης ενημερώθηκε για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς ελλείψεις και με πλήρη ετοιμότητα, από πλευράς διδασκόντων, διδακτικού υλικού και επάρκειας σχολικών αιθουσών.

Τέλος ο κ. Ντζιμάνης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλους καλή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Βουλευτής Κοζάνης – Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.

2 σχόλια

  • Πω πω πω πω πω!!!!!!!!!!! Από αύριο κανένα κενό διδασκόντων κτλ κτλ στην εκπαίδευση!!!!!!!Ακόμα και στα σχολεία των ΑΜΕΑ όλα θα είναι έτοιμα!!!!!! Φοβερή είδηση!!!!!!!

  • Νέα τμήματα θα αφήσουν να δημιουργήθουν στα ΕΠΑΛ η όσοι πρόλαβαν να γραφτούν πρόλαβαν και οι υπόλοιποι του χρόνου…αυτά τα συζητησατε κύριε βουλευτή η αρκεστηκατε μόνο στο καλή χρονιά;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.