Η αφίσα του Σωματείου Αρτοποιών Εορδαίας: “Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική”

30 Ιανουαρίου 2018
13:11

Εκπροσωπώντας έναν από τους τελευταίους παραγωγικούς κλάδους της πατρίδας μας αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε τα αυτονόητα!  Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική! Η θέση του σωματείου αρτοποιών Πτολεμαΐδας είναι ξεκάθαρη. Καμία απολύτως σύνθετη ονομασία. ΟΧΙ στην διαστρέβλωση της ιστορίας! Το ευλογημένο ψωμί που παράγουμε κάθε νύχτα προέρχεται από τους καρπούς της πλούσιας Μακεδονικής γης…ως την πρώτη μας ίλη, το αλεύρι! Δεν ειμαστε κατοικοι της Μακεδονίας. Είμαστε οι ιδιοκτήτες της!

5 σχόλια

  • Ο αλαζών σπουδαρχίδης των Σκοπίων, κομπάζει πως τα Σκόπια του, τα λένε Μακεδονία

    Λέει, πως πρέπει κι εμείς ν’ αναγνωρίσουμε την Χώρα του με το (ψευδ)όνομα Μακεδονία.
    «Δεν αισθανόμαστε ευχάριστα, όταν χιλιάδες τουρίστες, ρωτούν υπό σύγχυση, γιατί ο γείτονας μας, (σ.σ. η Ελλάδα) χρησιμοποιεί το όνομα της χώρας μας (σ.σ. Μακεδονία) ως όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης», έλεγε περίσσιο κυνισμό, ο Γκρουέβσκυ, και συνεχίζουν να το επαναλαμβάνουν, κουτοπόνηρα, και οι διάδοχοί του.
    «Το “χει η κούτρα τους να κατεβάζει ψείρες».

    Λοιπόν, ακούστε, παραχαράκτες της ιστορίας, που ονειρεύεστε, ετσιθελικά, έξω από κάθε ιστορική πραγματικότητα, δική σας «Μακεδονία» που, κατά τα ταραγμένα σας μυαλά, φτάνει μέχρι τον Όλυμπο και «μακεδονική μειονότητα» (ενώ καμία τέτοια μειονότητα δεν έχει καταγραφεί στην περιοχή είτε το 1908, είτε το 1926 που έγιναν απογραφές )
    Bulgari (Βούλγαροι), ήταν το όνομά σας που χρησιμοποιούσατε εσείς οι ίδιοι μέχρι το 1944, το οποίο σας είχαν δώσει οι Σέρβοι.

    Bardaska Banovina (Διοικητική Περιφέρεια του Βαρδάρη) ήταν το όνομα του Κράτους σας, από το 1918, μέχρι το 1944, όταν κατασκευάστηκε η «Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και έκτοτε, φωνασκείτε διεθνώς, και συνεχώς, ενώ είστε σλαβόφωνοι, πως εσείς είστε οι μοναδικοί και γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων.

    Ελευθέριος Ανευλαβής ZUGLA .GR Ιαν.2018

  • Καμιά αφισα που να λέει φτηνό ψωμί για το λαό δεν βγάλανε οι κύριοι ή που να λέει κάτω τα αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν το λαό στη φτώχεια… Καλά έλεγε ο παπούλης μου: Ο τελευταίος που θα πεινάσει είναι ο αφέντης και ο φούρναρης, τι ανάγκη έχουν αυτοί…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.