Λιλιπούτειοι μαθητές γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. Γιορτή του 2ου παιδικού σταθμού του Δήμου Κοζάνης (Bίντεο)

Την χριστουγεννιάτικη γιορτή του πραγματοποίησε ο 2ος παιδικός σταθμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές του παιδικού σταθμού είπαν ποιήματα, έπαιξαν σκετσάκια, έπαιξαν παιχνίδια και τραγούδησαν σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες μπαίνοντας στο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας των Χριστουγέννων.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας, κ. Κώστας Κυτίδης τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο προσφοράς στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, όπου μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι, έχοντας βέβαια κατά νου και την βελτίωση των υπηρεσιών, με το προσωπικό της επιχείρησης να κάνει ότι είναι δυνατόν για να προσφέρει χαμόγελο, σε μία περίοδο σημειολογική για τα παιδιά, μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε».

Δείτε το βίντεο

121217_ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2ου ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ from Dimos Kozanis on Vimeo.

No comments yet.

Leave a Reply

Το kozan.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της ελεύθερης έκφρασης, δεν δημοσιεύει όμως σχόλια υβριστικού, προσβλητικού, συκοφαντικού ή σεξιστικού περιεχομένου.Έτσι, επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να μην δημοσιεύει ανάλογα σχόλια.Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη τoυ kozan.gr.