Το Σωματείο Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κοζάνης συμπαρίσταται στους απολυμένους συναδέλφους της επιχείρησης SUPER MARKET ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Το Σωματείο Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Κοζάνης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Κοζάνης, συμπαρίσταται στους απολυμένους συναδέλφους της επιχείρησης SUPER MARKET ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, στην Κατερίνη.

Είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση εκδικητικών, παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων σαν απάντηση της εργοδοσίας στη μεγαλειώδη αγωνιστική κινητοποίηση των συναδέλφων και αποσκοπεί στην τρομοκράτησή τους, μετά από την καθολική συμμετοχή στην απεργία που υπήρξε στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Οι απολύσεις αυτές είναι παράνομες και καταχρηστικές και αποτελούν επίθεση στους εργαζόμενους για να μη διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και αυτά που τους οφείλουν. Είναι χτύπημα στο εργατικό κίνημα που δεν πρόκειται να το αφήσουμε αναπάντητο.

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψή τους και την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της Επιχείρησης ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

3 Responses

 1. Anonymous 3 January 2013 at 22:45 #

  Να ξαναπροσληφθουν αμεσα αι συναδελφοι και τετοιες τρομοκρατικες ενεργειες δεν πρεπει να περασουν.

 2. fotis 3 January 2013 at 23:19 #

  Απεργία σε όλα τα σούπερ μάρκετ της Μακεδονίας Πρασκευή και Σάββατο . Έτσι κι αλλιώς δεν θα πληρωθεί κανείς στο τέλος από οποιονδήποτε σουπρμαρκετά τα δεδουλευμένα.

 3. Anonymous 4 January 2013 at 10:32 #

  και μπλοκαρισμα στα αρβανιτιδης
  κανεις πελατης μεχρι την επαναπροσληψη

Leave a Reply

Το kozan.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της ελεύθερης έκφρασης, δεν δημοσιεύει όμως σχόλια υβριστικού, προσβλητικού, συκοφαντικού ή σεξιστικού περιεχομένου.Έτσι, επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να μην δημοσιεύει ανάλογα σχόλια.Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη τoυ kozan.gr.